17 lutego 2025

Jadłospis Luty

poniedziałek ( 17.02)
zupa gulaszowa; makaron tagliatelle z sosem warzywnym posypany żółtym serem; woda z cytryną i miętą
 
wtorek ( 18.02)
zupa kalafiorowa; kurczak w pomidorowym pesto; ryż
z warzywami ; surówka z sałaty , papryki i świeżych ogórków ; kompot wieloowocowy
 
środa ( 19.02)
zupa: rosół z makaronem; bitki ze schabu w sosie własnym; ziemniaki ze szczypiorkiem; marchew mini z wody ; woda z pomarańczą i miętą
 
czwartek ( 20.02)
zupa krem z zielonego groszku; pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym; kasza bulgur z warzywami i prażonym słonecznikiem, surówka z kapusty pekińskiej; kompot wieloowocowy
 
piątek ( 21.02)
zupa ogórkowa; pulpety rybne; sos śmietanowy; ziemniaki
z koperkiem; bukiet warzyw z wody; woda z pomarańczą.
 
poniedziałek ( 24.02)
zupa gołąbkowa, pierogi ruskie z cebulką; kompot wieloowocowy
 
wtorek ( 25.02)
zupa krem z pieczonych ziemniaków i czosnku z grzankami; 
kurczak ze szpinakiem; makaron ; surówka z sałaty lodowej, papryki, pomidora i koperku; woda z cytryną i miętą
 
środa ( 26.02)
zupa neapolitańska z makaronem; kotlet schabowy, ziemniaki z koperkiem, bukiet warzyw z masłem ; kompot wieloowocowy
 
czwartek ( 27.02)
zupa koperkowa; klopsiki drobiowe w sosie pieczarkowym, ryż, buraczki z porem i oliwą
 
piątek ( 28.02)
zupa pomidorowa z kaszą jaglaną; paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem; surówka z kapusty kiszonej ,marchewki , jabłka i natki pietruszki; woda z cytryną i miętą

 

BURSA-TS.SZCZECIN.PL

BURSA-TS.SZCZECIN.PL

sekretariat@bursa-ts.szczecin.pl

Bursa Towarzystwa Salezjańskiego

ul. Ku Słońcu 124

71-080 Szczecin 

 

Sekretariat:  tel. 882 341 967

Księgowość:  tel. 882 341 967

Fax: 91 485 48 84 

Portiernia:  tel. 91 48 35 123 

Dyrekcja:  tel. 511 456 144

Wychowawcy:  tel. 882 341 969